goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Gud ser oss

Är jag en Gud endast på nära håll, säger Herren, och inte en Gud också långt borta? Eller kan någon gömma sig på ett så hemligt ställe att jag inte skulle se honom? säger Herren. Är inte jag den som uppfyller himmel och jord? säger Herren. Jer.23:23-24

Inget skapat är dolt för honom, utan allt ligger naket och uppenbart för hans ögon. Hebr.4:13a

Gud vill att vi ska veta att vi inte kan gömma oss för honom. I samma ögonblick som Adam och Eva syndade gömde de sig för Gud när han frågade dem var de befann sig. Det betyder inte att Gud inte visste vart de tagit vägen. Det visade att Gud vill ha en öppen kommunikation där vi kan ha gemenskap fullt ut med honom.

Bibelverserna ovan är inte en varning för hans barn. Snarare är detta en inbjudan, en uppmuntran, att Gud vet allt om oss så vi behöver inte skygga för honom. Han känner till varje detalj i våra liv, och han älskar oss fortfarande.

Så, istället för att fly från Honom, låt oss springa till Honom. Jesu blod har redan helgat oss. Och ingenting kan skilja oss från Guds kärlek.

Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller furstar, varken något som nu är eller något som skall komma, varken makter, höjd eller djup eller något annat skapat skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre. Rom.8:38-39

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén