goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Livets bröd

Vetenskapen säger att vi behöver minst fyra grundläggande element för att överleva: vatten, luft, mat, ljus. Bibeln säger om Jesus: Han är det levande vattnet, livets andetag, livets bröd och världens ljus. Vi behöver Jesus för att leva!

Många människor försöker tillfredsställa själen med pengar, framgång, berömmelse eller nöje, men det finns ett tomrum, format av Gud, i allas själ som bara kan fyllas av Jesus Kristus.

Andlig hunger är svårare än fysisk hunger. Var kan vi hitta sann mat för våra själar? Jesus är livets bröd! Han ensam kan tillfredsställa våra andliga begär. Jesus är brödet som kom ner från himlen. Om du omfamnar Jesus i tro kommer du att upptäcka att han fyller tomheten i ditt liv. Du kommer för alltid att bli tillfredsställd av livets bröd!

Har du bett Herren om ditt dagliga bröd i dag och har du kommit till honom för att ge din själ näring?

Ps.103:5 han som mättar ditt begär med sitt goda, så att du blir ung på nytt som en örn.

Joh.6:51 Jag är det bröd som ger liv, det bröd som har kommit ner från himlen. Den som äter av det brödet skall leva i evighet. Och brödet jag ger är mitt kött, för att världen skall leva.”

Matt.4:4 Jesus svarade: ”Det står skrivet: Människan lever inte bara av bröd, utan av varje ord som utgår från Guds mun.”

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén