goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Vår längtan

Vi människor lever detta liv och letar efter vår största tillfredsställelse, något som i slutändan kan ge oss glädje.

För det mesta söker vi det på fel ställen – i framgångar, pengar, relationer och beroenden. Men senare märker vi att dessa saker bara kunde ge oss tillfällig lycka. I slutändan fördjupar det bara tomheten inuti oss människor.

Men Bibeln har svaret på allas vår längtan. Det är Guds rike. I Guds rike finns frid, glädje och kärlek. Det finns allt vi alla behöver här i livet. Framför allt styrs vi av den kärleksfulla kungen Jesus Kristus och vår mäktige Fader. Han är väldigt mån om vår välfärd och vill bara det som är bäst för oss.

Guds rike kan inte jämföras med världens rikedomar, våra ägodelar och våra prestationer. Bara Gud kan tillfredsställa oss. Må vi inte byta ut honom mot något annat.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén