goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Största julgåvan

Bibeln: Så uppenbarades Guds kärlek till oss: Han sände sin enfödde Son till världen för att vi skulle leva genom honom.
1 Joh.4:9

Det är alltid lättare att säga än att göra, det vet vi alla. Löften kan verka vara detsamma som handling men visar sig ofta bestå av mest ”prat”.

Bibeln lär oss att Gud inte bara sa att han älskade människan, han visade det också i praktisk handling. Trots att vi människor egentligen förtjänade Guds avoghet genom vår bortvändhet från honom så valde Gud att betala det högsta priset för att ge oss en ny möjlighet till liv, meningsfullt, evigt liv.

Gud sände sin enfödde Son, Jesus Kristus, som sitt kärleksbevis till oss alla. För Gud finns ingen åtskillnad på hudfärg, kön eller status
i samhället.

Han bjuder oss alla att komma och ta emot den största julgåvan i alla tider – frälsningen i Jesus Kristus. Förlåtelse och upprättelse för varje människa, som vill tacka och ta emot.

Vill du ta emot Guds julgåva?

Om du vill ta emot Jesus nu så kan du be med i denna bön:

Gud, nu kommer jag till dig.
Tack för att Du älskar mig, precis som jag är.

Jesus, jag tror att Du är Guds Son,
och att Du dog och uppstod för mig.

Tack för att Du tog mitt straff på korset.
Förlåt mig alla mina synder.

Nu öppnar jag mitt hjärta
och tar emot Dig som min Herre och Frälsare.

Tack Fader i himlen för att jag nu är ditt barn.
Amen

Tag kontakt med någon du känner som är kristen och som du har förtroende för. Då kan du få hjälp och tips om hur du går vidare och vårdar din tro.

Försök att läsa Bibeln regelbundet och fortsätt att be och samtala med Jesus. Det gör att du blir trygg i din tro. På så sätt får du också lära känna Jesus allt mer. (Om Jesus kan du läsa i Nya Testamentet i Bibeln.)

Vill du få en gratis Bibel? Klicka här och fyll i dina adressuppgifter så skickas en Bibel till dig.

Gud välsigne dig!

—————————————————-

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén