goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Välsignelsen

Välsignelsen sjungs i många nationer på olika språk, förenade genom den helige Ande i en splittrad värld. Den sången är ett fantastiskt vittnesbörd om att det finns en plats där vi alla är likadana, där ingen av oss kan skryta: det är vid korsets fötter.

Vår Herres KÄRLEK som gav sitt liv och erövrade döden för oss är den enda kraften som kan övervinna det elaka hat som vår fiende försöker dra in alla människor i. Jesu seger en gång för alla är SÅ relevant för oss idag! Han tog syndens och dödens förbannelse, för att ge oss Välsignelsen av hans kärlek och liv!

Han är vårt HOPP UTAN GRÄNSER!

Det finns en källa av helande för alla som är villiga att enkelt och ödmjukt komma till honom med ett omvändande hjärta. När vi kapitulerar inför Hans utgivande KÄRLEK till världen, för dig, för mig, försonas vi med Honom först och förenas nära en annan i Honom även med våra olika färger, kulturer och språk.

VILKEN FANTASTISK FAMILJ vi har!!… VILKEN FANTASTISK PAPPA!!! Enheten över gränserna är ett av evangeliets stora mirakel, Guds kraft. Han kallar oss inte att komma ut ur världen eller våra olika nationer, utan att älska dem och andra när vi först söker hans rike. Hans rättfärdighet, hans prioriteringar, hans värderingar fyller oss när vi öppnar våra hjärtan och händer för honom om och om igen, och erkänner vårt behov av honom.

Han kommer aldrig att släppa taget om dig och mig!

I dessa turbulenta dagar ber bröder och systrar i Kristus i alla delar av världen, ber för Israel, Mellanöstern, Ukraina, också för Ryssland och andra delar av världen. Endast i Jesus, Fridsfursten, finns äkta frid, hopp och enhet.
Herren välsigne dig … och ge dig FRID!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén