goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Nya möjligheter

Kanske har vi trott på lögnen att Gud inte bryr sig om vår situation. Kanske tror vi ibland att vi har förlorat tid, missat möjligheter eller försuttit chanser på vägen.

Vi kanske känner oss som om vi har gått igenom för många trasiga år av smärta, och föreställer oss att Gud aldrig skulle kunna arbeta på grund av alla dessa svårigheter.Men hans sanning påminner oss om att hans trofasthet och kraft inte har något slut. Och hans förmåga att arbeta i oss, genom oss, är inte helt upp till oss.

Vi kan lita på hans suveränitet och hans vägar.”Tänk inte på det som har hänt, bry er inte om det som förr har varit. Se, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag skall göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.” Jes.43:18-19

Om vägen verkar oklar just nu, håll ögonen på Honom som är mäktigare än vi någonsin kunde föreställa oss. Han är miraklernas Gud, och ingenting är för svårt för honom. Vi kan lita på att han gör det som verkar omöjligt för oss.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén