goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Du är förlåten

ALLA DINA SYNDER ÄR BORTTVÄTTADE
”Om vi bekänner våra synder, är han trofast och rättfärdig, så att han förlåter oss våra synder och renar oss från all orättfärdighet.” 1 Joh. 1:9

”Jag skall i nåd förlåta dem deras missgärningar, och deras synder skall jag aldrig mer komma ihåg.” Hebr. 8:12

Detta är de goda nyheterna! Om vi ​​bekänner våra synder för Gud, kommer han att rena oss från vår orättfärdighet och förlåta oss. Om vi ​​verkligen omvänder oss kommer han att vara barmhärtig och till och med radera våra missgärningar från sitt minne som om de aldrig funnits.

Denna sanning hjälper oss att övervinna fiendens lögner, som älskar att anklaga Guds folk för sina synder.

När vi upplever att satan försöker injicera oss med skuld och missmod, låt oss stå på sanningen. Låt oss tro på Guds nåd! Herren älskar att förlåta sina barn. Vi får komma till honom och bli styrkta av Guds nåd och kärlek.

VÅRA NAMN ÄR SKRIVNA I LIVETS BOK
”Den som segrar skall alltså bli klädd i vita kläder, och jag skall aldrig stryka ut hans namn ur livets bok utan kännas vid hans namn inför min Fader och hans änglar.” Upp. 3:5

De som segrar, som höll ut till slutet, har sina namn i Livets bok. Vilka är dessa segerrika människor? Dessa är personerna som tror och följer Herren och Frälsaren Jesus Kristus. Deras synder är förlåtna och glömda på grund av Jesu blod och hans fullbordade verk vid korset.

Därför har de blivit nya skapelser, och deras liv är ett vittnesbörd om Guds godhet. Dessutom vittnar de om sina upplevelser med Jesus för andra.

Till dig som tror på Jesus; kom ihåg – ditt namn är skrivet i Livets bok.

Hur känns det att veta att ditt namn redan är skrivet i Livets bok? Berätta det för andra så att även deras namn blir skrivna där.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén