goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Lita på Gud

Gud vill att vi ska lita på honom. Vi är kallade att vila i hans suveränitet och lita på hans omsorgsfulla hjärta. Men vi försöker oftast att själva ta kontroll över våra situationer. Vi litar på vår egen förmåga och oroar oss över många saker eftersom vi inte litar på Gud utan på vår egen styrka. Vi tänker inte på att vi
har glömt att erkänna Gud och hans makt när vi går i våra dagliga sysslor.

Idag påminner Gud oss ​​om att återigen bjuda in honom att regera i våra liv. Tillåt Gud att ta hand om din familj, ditt arbete, din ekonomi och dina problem. Och se vad Herren har i beredskap för dig på de olika områdena. För Herren har obegränsade möjligheter att välsigna oss. Han vill att vi ska njuta av hans
välsignelser med ett hjärta som är helt beroende av honom.

”Förtrösta på Herren av hela ditt hjärta, förlita dig inte på ditt förstånd. Räkna med honom på alla dina vägar, så ska han jämna dina stigar.” Ordsp.3:5-6

”Så ska min Gud efter sin rikedom på ett härligt sätt i Kristus Jesus ge er allt ni behöver”. Fil.4:19

”Vad ska vi nu säga om detta? Om Gud är för oss, vem kan då vara emot oss? Han som inte skonade sin egen Son utan utlämnade honom för oss alla, hur skulle han kunna annat än att också skänka oss allt med honom” Rom.8:31-32

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén