goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Kom ihåg sparvarna

Du är otroligt värdefull för Gud. Hans oändliga kärlek längtar efter att vara med dig, varje ögonblick av varje dag.

Säljs inte två sparvar för ett kopparmynt? Och inte en enda faller till marken utan er Faders vilja. På er är till och med alla hårstrån räknade. Var alltså inte rädda. Ni är mer värda än många sparvar.” (Matt 10:29-31)

Se på himlens fåglar. De sår inte, de skördar inte och samlar inte i lador, och ändå föder er himmelske Fader dem. Är inte ni värda mycket mer än de? ” (Matteus 6:26)

Min själ längtar och trängtar efter Herrens gårdar, min själ och min kropp jublar mot levande Gud. Ty sparven har funnit ett hus och svalan ett bo åt sig, där hon kan lägga sina ungar: dina altaren, Herre Sebaot, min konung och min Gud. ” (Psalm 84:3-4)

Dessa verser i skrifterna påminner oss om vårt värde – även fåglarna får mat! De hålls och bevaras av Fadern. Och som Jesu sa: ”Frukta inte! Ni är mer värda än sparvar”!

Vilka rädslor har du hållit fast vid? Har du rädsla kvar inom dig och du kanske inte känner dig säker på hur du ska hantera den?

Tänk på Guds ord till dig idag: ”Kom ihåg sparvarna”. Se på fåglarna. Du har ett hem hos Herren. De problem du möter i det här livet kan aldrig ta bort denna sanning.

Om du är rädd för människor, problem eller situationer så kan du hålla fast vid sanningen att Gud alltid kommer att hålla dig och bevara dig.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén