goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Tänk att Jesus kom

I vår senaste livesända sångsamling sjöng vi och läste bibelord om just detta, att Jesus kom till vår jord. Han var sänd av Fadern för att hjälpa och frälsa oss människor. Detta under är värt att både prisas och besjungas av oss tiderna igenom.

Tänk att att Jesus var villig att lämna sin härlighet hos Fadern

Fil.2:6-8 Fastän han var till i Gudsgestalt, räknade han inte tillvaron som Gud såsom segerbyte utan utgav sig själv genom att anta en tjänares gestalt då han blev människa. Han som till det yttre var som en människa ödmjukade sig och blev lydig ända till döden – döden på korset.

och bli gjord till synd för att vi skulle stå rättfärdiga inför Gud.

2 Kor 5:21 Den som inte visste av synd, honom har Gud i vårt ställe gjort till synd, för att vi i honom skulle stå rättfärdiga inför Gud.

Han blev vår fullkomliga frälsning och räddning nu och för evigt.

Heb 7:25 Därför kan han också helt och fullt frälsa dem som genom honom kommer till Gud, ty han lever alltid för att mana gott för dem.

1 Kor 1:30 Honom har ni att tacka för att ni är i Kristus Jesus, som Gud för oss har gjort till vishet, rättfärdighet, helgelse och återlösning,

Jesus är värdig vår lovsång, här och i evigheten lång.

Ps 71:15 Min mun skall förkunna din rättfärdighet, din frälsning dagen lång, fastän jag inte har ord till fullo.

Upp.7:9-10 Därefter såg jag, och se: en stor skara som ingen kunde räkna, av alla folkslag och stammar och länder och språk. De stod inför tronen och inför Lammet, klädda i vita kläder och med palmblad i händerna. Och de ropade med hög röst: ”Frälsningen tillhör vår Gud, honom som sitter på tronen, och Lammet.”

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén