goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Vila idag

Tänk om vi kunde stanna upp idag och luta oss mot vår Fader.
Ta en stund att vila i hans Närvaro. Det finns dagar då vi blir överväldigade av påfrestningar och utmaningar i livet. Vi tenderar att vilja kontrollera våra situationer och glömma att Gud är suverän och god.

Men Gud säger till oss idag att ta ett steg tillbaka och vända vår blick från vår nuvarande situation mot Jesu ansikte. Se på hans ögon av kärlek och se att hans kärlek kan bära oss igenom.

Fjärran ifrån uppenbarade sig Herren för mig: ”Med evig kärlek har jag älskat dig, därför låter jag min nåd bli kvar över dig.Jer.31:3
Och låt oss ha blicken fäst på Jesus, trons upphovsman och fullkomnare. För att nå den glädje som låg framför honom uthärdade han korset, utan att bry sig om skammen, och sitter nu på högra sidan om Guds tron. Tänk på honom som fick utstå sådan fiendskap från syndare, så att ni inte tröttnar och tappar modet.Hebr.12:2-3

Vi får luta oss mot honom och veta att han bryr sig om oss. Han är suverän, och hans löften är trogna och sanna.

Herren går själv framför dig och han ska vara med dig. Han ska inte lämna dig eller överge dig. Var inte rädd eller förfärad.” 5 Mos 31:8
Jag Är densamme tills ni blir gamla, och jag ska bära er ända tills ni blir grå. Jag har gjort det förut, och jag kommer att lyfta, bära och rädda er. Jes.46:4

Låt oss bli överväldigade idag av Guds storslagna godhet och kärlek. Låt oss ge upp våra egna ansträngningar och låta Gud verka mitt ibland oss idag.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén