goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

I rätt tid

Vår himmelske Fader vill att vi ska veta att bättre dagar kommer för oss. Vi kan vara beredda på att ta emot mer än vi bad om eftersom Herren älskar oss och har fridens tankar om oss. Våra böner kommer att besvaras på Guds perfekta sätt, i hans tid.

Jer.29:11 Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.

Ef.3:20-21 Han som förmår göra långt mer än allt vi ber om eller tänker, genom den kraft som mäktigt verkar i oss, honom tillhör äran i församlingen och i Kristus Jesus, genom alla släktled i evigheternas evighet, amen.

Vi får söka Gud först. Om vi söker honom först kommer allt att falla på sin plats.

Vår himmelske Fader älskar oss så mycket att han kommer att läka alla känslomässiga sår, hjälpa och ge kraft att älska igen och återställa allt som Fienden har stulit.

Våra sista dagar kan bli bättre än de första, och vi kan komma ut starkare, gladare och mer välsignade än vi någonsin varit.

Jer.29:12-14a Ni skall kalla på mig och komma och be till mig, och jag skall höra er. Ni skall söka mig, och ni skall också finna mig om ni söker mig av hela ert hjärta. Ty jag skall låta er finna mig, säger Herren.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén