goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Alltid densamme

Gud älskar, Gud hjälper, Gud helar, Gud räddar, Gud talar, Gud välsignar Gud lär, Gud vakar, Gud svarar, Gud försvarar, Gud förlåter, Gud förser, Gud förändrar, Gud befriar, Gud svarar, Gud stödjer, Gud ser,
Gud bryr sig om dig och mig

Ja, det är sådan som Gud är. Och hans natur och karaktär kommer aldrig att förändras även när allt runt
omkring dig gör det. Han är den enda som inte förändras i denna värld. Så behåll din tro på honom.

Jesus Kristus är densamme, igår, idag och till evig tid. (Hebreerbrevet 13:8)

Låt Gud visa och leda dig på vägen. Låt dina beslut avgöras av vem Gud är, inte baserat på hur du känner eller vad du ser. Lita på hans vägar för han vet bäst. Även när du inte känner för det. Och även när du tycker att det inte är vettigt, lyd Gud och du kommer aldrig att ångra det. Det kommer att vara ett av de bästa besluten du någonsin tagit i ditt liv.

Han älskar dig så mycket. Glöm inte det.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén