goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Stormen

En sak som vi nog alla har märkt under vår livsvandring är att vi alla möter stormar. Några små, några stora och några som blåser in och blåser bort allt i sin väg.
Vi vet också att stormar kommer att blåsa i varje liv. Och stormen kan komma från till synes från ingenstans.
När livet går bra och vi gör vårt absolut bästa för att tjäna Gud. Eller så kan stormen komma som ett resultat av dåliga beslut, val eller misstag. Oavsett vilket kan det vara skrämmande och smärtsamt.

Det viktiga vi kan lära oss – och vi får lära hela livet – Gud är med oss i stormen. Vi kan inte se Honom, vi hör Honom inte alltid eller känner Honom men Han ÄR där. Och hans kärlek misslyckas aldrig.

Så ta det till ditt hjärta mitt i stormen. Mitt i DENNA storm. Mitt i dessa svåra och oroliga tider. Vår Gud kommer inte att svika oss. Hans kärlek kommer inte att svika dig. Oavsett hur haven rasar, vindarna blåser och huset skakas. Han kommer att vara med dig.

I Hebreerbrevet 13:5 lovar Herren: ”Jag kommer aldrig att lämna dig eller överge dig.” Jag vet, att det ibland är svårt att komma ihåg detta när vi går igenom striden. Eller när vi är i stormens öga och vinden är öronbedövande. Det är lätt att tvivla när tron nästan smulas sönder runt omkring en. Men håll ut min vän.
Gud kommer inte, kommer inte, kommer inte att lämna dig. Hans kärlek misslyckas ALDRIG.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén