goda tankar

Gud har goda tankar om varje människa, dig också!

Underbart skapad

Du är underbart skapad – tänk på det!

Vad säger Bibeln? ”Du har skapat mina njurar, du sammanvävde mig i moderlivet. Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl.” Psalm 139:13-14

Har du någonsin tänkt på och förundrats över det otroliga mästerverk du är? I vår Skapares ögon är var och en av oss underbart gjorda, utformade med syfte och avsikt. Gud har skapat varje del av ditt väsen, från dina fysiska egenskaper till dina personlighetsdrag, och han gläds över det unika hos varje individ.

Tänk på att du är en dyrbar skapelse av den Gud den Högste. Du är inte en slumpmässig olycka eller ett resultat av slumpen, utan ett avsiktligt mästerverk som kärleksfullt skapats av Skaparen själv.

Omfamna din identitet som ett Guds barn, underbart skapad till hans avbild. Låt denna sanning forma din självuppfattning och påverka hur du ser på dig själv och andra.

Efesierbrevet 2:10 säger: ”Ty vi är hans verk, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar, som Gud har förberett för att vi ska vandra i dem.”

Gläd dig över sanningen att du är underbart gjord. Kom ihåg att du inte är en ren tillfällighet utan en avsiktlig skapelse skapad av vår kärleksfulla Guds händer. Må denna kunskap inspirera dig att leva djärvt, älska djupt och uppfylla det unika syfte som du skapades för.

Du är underbart gjord – omfamna den sanningen, vårda den och låt den lysa fram för alla att se.

Du är menad av Gud att bli till glädje för andra!

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 goda tankar

Tema av Anders Norén